Kerttervezés


"Stílus a Kertépítészetben" szlogenünket az ügyfelek és kertépítő kollégák visszajelzései ihlették, úgy, mint: "ezek teljesen más kertek, mint amiket általában látok", "kitűnnek a többi kert közül"  vagy "Mastergardenes kertek", "Zsoltis stílus". Ezen elismerő szavak mutatják, hogy munkáinkat egyedi dizájn és minőség jellemzi.


Terveinket nem sablonok szerint készítjük.
Sokat ötletelünk a legjobb, legesztétikusabb megoldásokon, hogy Személyre Szabott Stílusú kertje lehessen mindekinek, aki egyediségre vágyik.

A tervezés és kivitelezés egy kézben van, így ha előfordul esetlegesen előre nem látható probléma az építés során, akkor gyorsan és a legesztétikusabb módon tudjuk megoldani.

Az oldalunkon található referenciák 100%-ban saját tervezésűek, ennek nagyon örülünk, és nagy megtiszteltetés az ügyfelek részéről, hogy tudják, úgy lesz a legszebb a kertjük, ha jó érzékkel megáldott szakember tervezi, akinek a szemei előtt lebeg a megálmodott kert minden részletében.

Első találkozó alkalmával a 40 km-nél távolabbi helyszínek esetén egyszeri nettó 20.000 Ft konzultációs díjat számítunk fel, amely az elfogadott kerttervezési ajánlatból levonásra kerül!

Bízza ránk a kertjének tervezését, és olyan ötleteket fog látni, amelyekre nem is gondolt volna!

Galéria

Még több munkánk a galériában