Rólunk

-

Cégünk 25 éves szakmai tapasztalattal, egyedi magánkertek és pázsitok építésére, ápolására, és tervezésére specializálódott, valamint segítségére szoktunk lenni olyan cégeknek és önkormányzatoknak,  amelyeknek fontos az igényes, ápolt zöld környezet és a magas szintű fiatalos szakmai háttér amely ezt biztosítja.

Az általunk épített vagy gondozott kertekbe rendszeresen visszajárunk, jó kapcsolatot ápolunk a tulajdonosokkal, szivesen adunk tanácsot a kert további fejlődéséhez, és Ők is nyugodt szívvel ajánlanak ismerőseiknek s nekünk ez bizonyítja legjobban szakmai felkészültségünket és megbízhatóságunkat!

Az általunk beépített anyagokra és a munkánkra garanciát vállalunk, állandó szervíz szolgaltatással évek óta biztosítjuk megrendelőink elégedettségét, a tervezett, épített, és gondozott kertjeink szépségéről pedig győződjön meg referenciáink között.


Köszönjük hogy megtisztelt bizalmával!
Seebauer Zsolt

Rólunk írták

"Már nem is tudom pontosan hogyan, de az biztos, hogy teljesen mást keresve véletlenszerűen találtam meg a Mastergarden honlapját, és akkor még az építkezés nagyon elején voltunk, de volt a galériában egy kert rész, ami picit hasonlított ahhoz, ahogyan a sajátom elrendezését elképzeltem és nagyon megfogott. Átnéztem részletesen a többi munkát is, és számomra azonnal látható volt, hogy ez egy nagyon profi csapat lehet és egyértelművé vált számomra, hogy megtaláltam azt amit még igazából nem is kerestem.

Nem tudom miért, talán, mert az első megérzéseim mindig bejönnek, de lehet, hogy csak a sokéves tapasztalat, mivel már több mint 20éve az üzleti életben dolgozom, ahol nagyon sokféle emberrel találkozom. Megfogott a honlap is a maga egyszerűségével és tömörségével, minden lényeges és fontos információ részemre megtalálható volt.

Mivel igazából nem hiszek semmiben és senkiben, csak amit saját magam látok, megtapasztalok,ezért kértem,az első találkozáshoz a már említett kert megnézését. A válasz azonnal igen volt,annyi kitétellel,hogy egyeztetniük kell a tulajdonossal. Ez már egy óriási plusz volt, hogy csak úgy akkor még vadidegenekkel beenged a tulajdonos. Nem csalódtam a kertben sem és a megérzésemben. A személyes találkozáskor is azonnal lejött az abszolút "PROFIZMUS" (nem véletlenül írtam nagy betűvel) és az első három mondat után nem volt kétséges, ki kapja a kerttervezést.

Stílus a KertépítészetbenAz első megjegyzésem amikor bármilyen szakemberrel találkozni szoktam,az az,hogy számomra a 100% az már kevés és nem elég, nekem mindig kell valami plusz,csak így vállalja a munkát. Ezenkívül,sokak szerint nagyképűségből, szerintem ez csak igényesség, de nem zárkózom el a nagyképűségtől sem, szeretem az egyedi megoldásokat. Mindezt "Zsoltiékkal" (most már csak így) sikerült megvalósítanunk, tőlük megkaptam azt az általam igényelt pluszt is, az egyedi megoldásokról nem is beszélve.

Az egyetlen csapat volt az építkezésünk során, akivel "sajnos" nem sikerült rendesen összevesznem. Fontosnak tartom még megjegyezni az abszolút ügyfélközpontúságot, a megbeszélések és találkozások során egyfolytában jegyzeteltek, fotóztak, hogy semmilyen apró részlet ne kerülje el a figyelmüket."

Még néhány nagyon fontos vélemény:

"a munka elvégzése és kifizetése után is az ügyfél Ügyfél marad, ami a honlapon kommunikálva van az minden részlet teljesen valós, beleértve a garanciákat, személyes tapasztalatom is van ez ügyben, annak ellenére, hogy nálam a legdrágább növény ment tönkre, szó nélkül cserélésre került, de ez érvényes az összes szolgáltatásra."

"minden egyes munkafolyamat pontos leírásra illetve részletes beárazásra került és mindig minden annyiba is került, sosem merült fel a másoknál gyakran előforduló plusz költség."

Stílus a Kertépítészetben"Saját tapasztalatból szeretném felhívni mindenki figyelmét a gyakran emlegetett viszont sokak által elfelejtett ÁR és ÉRTÉKARÁNY (hogy valóságban mit kapunk a pénzünkért) szlogenre, hogy nem biztos, hogy az olcsóbb az valóban olcsó is, én még csak azzal találkoztam, hogy az sokkal drágább. Számomra még nagyon fontos volt, hogy csak több éve kipróbált, bevált és minőségi alapanyagokkal dolgoznak, illetve olyanokkal is, amelyekről a találkozásunkig nem is hallottam, és most már ezekkel arcoskodhatom, mert a legtöbb ember szintén nem is hallott ezekről, ami ugye az alapja az egésznek."

"Csak,hogy az egyik kőművesemet idézzem: Baszki, az a fű olyan zöld, hogy ilyen nem létezhet, ez nem lehet igaz, úgyhogy ne fizesd ki Őket"

"A kész munka eredményét már élvezzük, "nagyképűen", de azért büszkén is mondhatom, hogy mindenki szájtátva áll, már csak a házunk előtt is, aki az udvarba is bejut, annak az álla is leesik és bátran mondhatom, hogy MEGCSINÁLTUK a pluszt, az egyedit és ahogy több ismerősöm, illetve idegenek is mondták "a város legszebb kertje" és KÖSZÖNÖM."

"Aki az igényességet, profizmust, igazi minőséget, egyedi, a megszokottól eltérő megoldásokat keresi ezt itt megtalálja, MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM, NEM FOG CSALÓDNI. A jövőben is bármi ilyen jellegű munkával kapcsolatosan biztosan hozzájuk fogok fordulni. Végezetül még egy fontos megjegyzés-most már engem is felhívtak, hogy egy új ügyféllel referenciaként megnézhetnék-e a kertünk és természetesen most már én is igent mondtam ZSOLTIÉKNAK."
 

Garancia

Hogy Ön tudja hogy jól választ, elkötelezettségünket a kertépítésben garanciákkal szavatoljuk!

Az általunk készített

  • burkolatokra: 2 év süllyedési
  • automata öntözőrendszereinkre: 2 év teljeskörű
  • pázsit telepítéseinkre: 1 év süllyedési és gyomosodási
  • fából készült építményeinkre választott anyagtól függően: 4-8 év korhadási
  • az általunk telepített növényekre: eredési
  • valamint kerti szegélyeinkre: 2 év

garanciát vállalunk!

Egy kedves ügyfelünk írta Szlovákiából:

"a munka elvégzése és kifizetése után is az ügyfél Ügyfél marad, ami a honlapon kommunikálva van az minden részlet teljesen valós, beleértve a garanciákat, személyes tapasztalatom is van ez ügyben, annak ellenére, hogy nálam a legdrágább növény ment tönkre, szó nélkül cserélésre került, de ez érvényes az összes szolgáltatásra..."
A teljes véleményét a kertépítésről itt olvashatja!

A teljeskörűen kivitelezett kerteket 4 héten kersztül készre "ápoljuk" így biztos lehet abban hogy egy egészséges, fejlődésnek indult növényzettel és tökéletesen beüzemelt és optimalizált technikai berendezésekkel épült kertet vehet át!

A garanciák szakszerű ápolás és gondozás esetén érvényesek.

-