Hogyan dolgozunk?

-

Komplexen, a jövőt előrevetítve gondolkodunk a kertépítésről, az ügyfelünknek nem a problémákat kell keresnie és feltárnia, hanem a javasolt megoldások közül választva segíteni a munkánkat.

A klasszikus megrendelő-megbízott kapcsolat mellett szeretünk egy kölcsönös bizalmon alapuló egyűttműködést kialakítani, hiszen már a kerttervezés során mélyebben meg kell ismernünk a leendő kert élvezőinek szokásait is, mint az életvitelét, társasági kötődéseit, és egy kicsit talán a gondolkodásmódját is. 

Nem célunk olyan kertterveket készíteni amelyeket nem valósítunk meg, ezért a felkérést követően, hagyományos módon, a helyszín bejárásával, az adottságok megismerése után, az ügyféllel egy kötetlen beszélgetés során mérjük fel az igényeket, így olyan koncepcóterveket tudunk alkotni amelyek szinte minden esetben már a megrendelők ízlésvilágát tükrözi a jó használhatósággal kombinálva. Az ötletterveknél már bekerülési költségekről is lehetőség van egyeztetni, ezáltal tudjuk biztosítani hogy olyan irányban haladjon a tervezés hogy a pontos rajzok egy igényesen megépíthető kert alapjai legyenek.

Időben a kertépítés a véglegesített kerttervre elkészített kivitelezési ajánlat elfogadása után ütemezhető. Mivel a kertépítészeti szakma jellegéből adódóan szezonalitástól és időjárástól függő, így érdemes úgy kalkulálni hogy a kerttervezési felkereséstől az építés megkezdéséig tapasztalataink szerint 3-6 hónap ami eltelik az előkészítő munkálatokkal és a megrendelt kertek befejezésével.

Szeretjük ez erőnket és a figyelmünket az adott feladatra koncentrálni, ezért az építési munkákat sorrendben vállaljuk, ha megkezdtük a kertje építését akkor nem szakítjuk meg, hiszen mindkettőnk érdeke hogy a teljesség igényével a legszebb végeredmény születhessen.

Stílus a kertépítészetben!

Seebauer Zsolt
info@mastergarden.hu
+36 30 815 1436

-