Kerttervezés

-

"Stílus a Kertépítészetben" szlogenünket az ügyfelek és kertépítő kollégák visszajelzései ihlették, úgy, mint: "ezek teljesen más kertek, mint amiket általában látok", "kitűnnek a többi kert közül"  vagy "Mastergardenes kertek", "Zsoltis stílus". Ezen elismerő szavak mutatják, hogy munkáinkat egyedi dizájn és minőség jellemzi.

A Kertépítésben a Mastergarden Kertépítő Bt. egy Egyedi Stílust képvisel, amelyet az évek során a modern kor elvárásainak és a megrendelők igényének összehangolásával alakítottunk ki!

Kertjeinkben remekül ötvözzük a modern, letisztult stílust, akár a keleties hangulatú elemekkel, de a virágos, színes kertjeinkből is pompás kortárs alkotások születtek.

-

Ha jellemeznem kellene magunkat, akkor azt mondanám, hogy közel állnak hozzánk a kövek, kavicsok, nagyobb sziklák, a modernebb, de lehetőleg természetes építőanyagok mint a fa, bambusz, üveg, acél, és a hozzájuk jól illeszkedő kontrasztos növényválasztás.

Terveinket nem sablonok szerint készítjük.

Sokat ötletelünk a legjobb, legesztétikusabb megoldásokon, hogy Személyre Szabott Stílusú kertje lehessen mindekinek, aki egyediségre vágyik.

A tervezés és kivitelezés egy kézben van, így ha előfordul esetlegesen előre nem látható probléma az építés során, akkor gyorsan és a legesztétikusabb módon tudjuk megoldani.

Az eddigi ügyfeleink, részben egy Stílusos Szép Kert megvalósításáért kerestek fel bennünket, részben pedig azert a kivitelezesi minőségért, amely biztositja számukra, hogy évek múltán is gyönyörködhessenek kertjükben.

Mivel a kertépitések óta mindenkivel jó kapcsolatot ápolunk, így tudjuk hogy megérte, ügyfeleink a mai napig örömmel használják és élvezik kertjeiket.

Az oldalunkon található referenciák 100%-ban saját tervezésűek, ennek nagyon örülünk, és nagy megtiszteltetés az ügyfelek részéről, hogy tudják, úgy lesz a legszebb a kertjük, ha jó érzékkel megáldott szakember tervezi, akinek a szemei előtt lebeg a megálmodott kert minden részletében.

Bízza ránk a kertjének tervezését, és olyan ötleteket fog látni, amelyekre nem is gondolt volna!

Seebauer Zsolt
Ügyvezető

Galéria

Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
Kerttervezés
-