Kertfelújítás

-

Nincs megelégedve a kertjével?

Tetszenek a magazinokban, interneten látott képek az új kertépítészeti trendekről? Elavult a régi kertje túlnőttek vagy betegesek a növényei, tönkrement a pázsit

Változtak a szokásai és igényei, talán felnőttek a gyerekek, és a játszótér helyén egy szalonnasütő vagy egy fűszerkert hasznosabb lenne? Nem lett telepítve vagy rosszul működik az öntözőrenszer? Esetleg új kertje van de ennél szebbet és jobbat szeretne? Vagy csak szeretne a kertjébe valami extrát?

Keressen minket bátran és olyan kertje lesz amelyről álmodik!

-

Egy kert életében előbb-utóbb eljön az a pillanat amikor már nem a legszebb, de ez a hozzáértő szemnek új dimenziókat nyithat meg, hiszen pl. a fák növekedésével megváltoznak a fényviszonyok, és lehetőség nyílhat akár egy árnyas kertrészlet, nyári pihenő hely létrehozására, olyan növényekkel melyek sok, újonan épült kert tulajdonos álma lett volna de a tűző napon megégnének.

Egy kis "ráncfelvarrással" is csodákat lehet tenni mint egy erős visszametszés, a régóta hiányzó színek, évelő virágok ültetésével, vagy a régóta áhított kerti tó megépítésével.

Új kertek átalakítása esetében bebizonyíthatjuk hogy "többet is látunk" a kertjéből mint amire az építésnél gondoltak.

Galéria

Kertfelújítás
Kertfelújítás
Kertfelújítás
Kertfelújítás
Kertfelújítás
Kertfelújítás
Kertfelújítás
-