Amiben segíthetünk

Kedves látogató!A dizájn és szépség mellett úgy tervezzük és építjük kerjeinket, hogy a leendő tulajdonosoknak a kertben eltöltött idő a kikapcsolódásról, feltöltődésről, szórakozásról és a pihenésről szóljon.

Kellemes időtöltést kívánok weboldalunk böngészéséhez, amennyiben kérdése merülne fel, keressen fel minket bizalommal.

Amiben segíthetünk

Kertépítés

Munkáink képei ahhoz, hogy Személyre Szabott Stílusú kertje lehessen mindekinek, aki egyediségre vágyik.

Tovább

Kertátalakítás

Általunk átalakított kertjeink képei, amikből Ön is ötletet meríthet álmai kertjéhez.

Tovább

Kerti tavak

Kerti tavak, melyek mellett pár perc alatt kikapcsolódhat egy fárasztó nap után.

Tovább

Előtte / utána

Képeinken nyomonkövetheti a folyamatot, ahogyan a "telek" kertté varázslódik.

Tovább

Ön melyiket szeretné látni, ha kitekint az ablakán?


Az elmúlt 10 évben sikerült odáig jutnunk, hogy széles szakmai körökben és természetesen az ügyfeleink akiknek már alkothattunk, elismeréssel beszélnek kertjeikről.

Amiben jók vagyunk

A Kertépítésben a Mastergarden Kertépítő Bt. egy Egyedi Stílust képvisel, amelyet az évek során a modern kor elvárásainak és a megrendelők igényének összehangolásával alakítottunk ki!

Kertjeinkben remekül ötvözzük a modern, letisztult stílust, akár a keleties hangulatú elemekkel, de a virágos, színes kertjeinkből is pompás kortárs alkotások születtek.

Ha jellemeznem kellene magunkat, akkor azt mondanám, hogy közel állnak hozzánk a kövek, kavicsok, nagyobb sziklák, a modernebb, de lehetőleg természetes építőanyagok mint a fa, bambusz, üveg, acél, és a hozzájuk jól illeszkedő kontrasztos növényválasztás.

Az eddigi ügyfeleink, részben egy Stílusos Szép Kert megvalosításáért kerestek fel bennünket, részben pedig azert a kivitelezesi minőségért, amely biztositja számukra, hogy évek múltán is gyönyörködhessenek kertjükben.

Mivel a kertépitések óta mindenkivel jó kapcsolatot ápolunk, így tudjuk hogy megérte, ügyfeleink a mai napig örömmel használják és élvezik kertjeiket.

Seebauer Zsolt
Ügyvezető

Egy álomkert elkészítése képekben

További videóink


Bízunk abban, hogy felkeltettük az érdeklődését és hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük, valamint együttműködésünk hozzájárul az Ön és családja pihenéséhez, boldogságához.

Seebauer Zsolt
Ügyvezető

Még több munkánk a galériában